Social media marketing - Verhulst Consultancy
796
page-template-default,page,page-id-796,wp-custom-logo,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-template-full-width,elementor-kit-596,elementor-page elementor-page-796
Let's get in touch

Social Media Marketing

Social Media kanalen zoals Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn,… zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Net daarom is het ook DE populairste marketingvorm bij bedrijven die willen groeien. Dit omdat het interactie biedt met potentiële klanten. Het enige probleem is dat vele bedrijven niet weten welk platform ze het beste integreren, en dit is waar wij jou helpen.

Waarom kiezen voor facebook ads?

Wereldwijd zijn er 3,5 miljard mensen die gebruik maken van een social media kanaal, Facebook is 1 van DE bekendste, met wereldwijd 2,91 miljard actieve gebruikers. Maar ook Youtube, Instagram en tegenwoordig TikTok zijn platformen die meer als 1 miljard gebruikers hebben. 

Het is dus via deze platformen dat wij jou doelgroep moeten bereiken.  

Waarom Verhulst Consultancy?    

Proactief campagne beheer

Wij bouwen dagelijks aan jouw campagnes voor maximaal resultaat. Waardoor je geen tijd hoeft te verliezen en jij je volledig kan focussen op belangrijkere dingen.

Rapportering

Wij rapporteren aan jou met resultaten inzake jouw campagnes. Dit kan via email of telefonisch.

Budgetbeheer

Wij bepalen samen met jou het maandelijks maximaal te besteden budget, dat we natuurlijk ook telkenmale nauwlettend in de gaten houden,.

Bereik van facebook ads?

Het potentieel te bereiken publiek op Social media is enorm. Ieder platform heeft zijn eigen specifieke doelgroepen. Wij bepalen op basis van jullie content welke doelgroepen geschikt zijn en daarop stellen wij jouw campagnes af. 

Bereik van facebook ads?

Het potentieel te bereiken publiek op Social media is enorm. Ieder platform heeft zijn eigen specifieke doelgroepen. Wij bepalen op basis van jullie content welke doelgroepen geschikt zijn en daarop stellen wij jouw campagnes af. 

Wil je eindelijk je bedrijf de boost geven die het nodig heeft? Ben je klaar voor een voor een nieuwe instroom aan klanten?


Waarom kiezen voor social media marketing?    

Beste reclame manier

Social media marketing is de populairste manier van online reclame maken in de vastgoedsector.

Verkeer genereren

Social media marketing is de ideale manier om verkeer naar jouw website te krijgen.

Organisch of ads

Je kan je bedrijf via verschillende manieren laten online groeien, dit kan organisch of door advertenties te laten lopen.

Meerdere kanalen

Voor iedere doelstelling/doelgroep bestaat er een gepast Social Media kanaal.

Top of mind

Simpel uitgelegd: Iemand die geregeld berichten van jouw ziet passeren op sociale media, zal ook sneller aan jouw denken wanneer hij/zij van bepaalde diensten wil gebruik maken die jij aanbiedt. Op die manier is je merk 'top of mind' bij mensen die je anders misschien helemaal niet zou bereiken.

snelheid

Soms is het interessanter om nieuwe producten onmiddellijk op social media te zetten/adverteren alvorens deze op jouw website te zetten. omdat deze zo sneller gezien worden door jouw volgers of doelgroepen die je target.

Wij helpen om jou merk een Boost te geven!

Contacteer ons nu en ontdek wat wij voor jouw kunnen betekenen!

2021 © Makelaar Marketing - Algemene voorwaarden - Privacybeleid

Keep in touch

mathias@verhulstconsultancy.be

+32 478/61.33.05